HTML

CukrosHalászlé

Friss topikok

  • Toby6: így is jó, mert már elterjedt a neten, és az Együtt jelöltje, Teket Melinda a fideszesnél csak job... (2013.10.07. 21:46) Csaló a Fidesz bajai jelöltje
  • whiterose: A cukrász tovább tanult, te meg ott maradtál a 8 általánosnál. (2013.09.21. 16:35) Köszöntő

Archívum

Csaló a Fidesz bajai jelöltje

2013.09.17. 14:51 CukrosHalászlé

Kovács Csaba, a Fidesz bajai jelöltje.Ő egyszerű, ám mégis elmés keresetkiegészítést talált magának: ehhez semmire másra nem volt szüksége, csak egy erős vakura és némi bátorságra. Nem mindenki merné ugyanis bevállalni azt, hogy önkéntes rendőr módjára kiáll egy forgalmas autópálya szélére, és a szembejövő sofőrök szemébe villant. Kovács Csabát ugyanakkor nem olyan fából faragták, hogy visszarettenjen a nehézségektől. Ő kiállt, villantott, majd az ismerős gépkocsivezetőket a lakásukon felkeresve ajánlotta fel szolgálatait. Jelesül azt, hogy kapcsolatait felhasználva megpróbálja elsikálni a gyorshajtásért kiszabott büntetést.

Egészen elmés, nem igaz? Ám a java még csak most következik! Kovács Csaba a megszeppent sofőröket a rendőrségre is elkísérte, de nem engedte őket belépni az épületbe, arra hivatkozva, hogy az ügyben illetékesekkel személyesen és bizalmasan kell tárgyalnia. Ám minden alkalommal csak a kapusig jutott, ahol egy kellemes beszélgetés után az utcára lépve közölte embereivel: az ügyet elintézte, amiért ellenszolgáltatást persze elfogad. A megkönnyebbült sofőrök pedig fizettek.

Azt nem tudjuk, hogy Kovács úr szabott tarifákkal dolgozott-e, vagy a vezetőkre bízta a hálapénz mértékét. Csak annyit tudunk, hogy a Fidesznek ismét sikerült egy erkölcsileg feddhetetlen jelöltet találnia Bajára.

Ha Önt is átverte Kovács Csaba, írja meg történetét a bajabaja2x@gmail.com címre.

5 komment

Címkék: Baja Kovács Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://cukroshalaszle.blog.hu/api/trackback/id/tr975520698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loós Gyula 2013.09.19. 11:52:54

A poszt elején még Kovács Csaba, a végén pedig Kovács Balázs. Az index szerint Kovács Csaba a fidesz jelöltje. Egyébként erre a történetre van bizonyíték? Vagy lehet hogy csak rágalmazás? Mint a fidesz oldaláról a Teket Melinda ledrogozása ?

Csaba Váradi 2013.09.19. 12:54:40

Hát igen...a rögtönzött blog létrehozója nincsen tisztában a nevekkel...Most Csaba vagy Balázs?

toportyánzsóti 2013.09.21. 13:41:50

@Csaba Váradi: Rögtönzött nickeddel nem kicsit vagy röhejes narancstódi.

whiterose 2013.09.21. 16:23:43

nevetséges! Gyorsan összedobott primitív blog, még az email-címe is mekkora! :D

Toby6 2013.10.07. 21:46:26

így is jó, mert már elterjedt a neten, és az Együtt jelöltje, Teket Melinda a fideszesnél csak jobb lehet...a bajai választók 3 körzetben őt választották, a negyediken csak csalással nyert a fidesz...
süti beállítások módosítása