HTML

CukrosHalászlé

Friss topikok

  • Toby6: így is jó, mert már elterjedt a neten, és az Együtt jelöltje, Teket Melinda a fideszesnél csak job... (2013.10.07. 21:46) Csaló a Fidesz bajai jelöltje
  • whiterose: A cukrász tovább tanult, te meg ott maradtál a 8 általánosnál. (2013.09.21. 16:35) Köszöntő

Archívum

Csaló a Fidesz bajai jelöltje

2013.09.17. 14:51 CukrosHalászlé

Kovács Csaba, a Fidesz bajai jelöltje.Ő egyszerű, ám mégis elmés keresetkiegészítést talált magának: ehhez semmire másra nem volt szüksége, csak egy erős vakura és némi bátorságra. Nem mindenki merné ugyanis bevállalni azt, hogy önkéntes rendőr módjára kiáll egy forgalmas autópálya szélére, és a szembejövő sofőrök szemébe villant. Kovács Csabát ugyanakkor nem olyan fából faragták, hogy visszarettenjen a nehézségektől. Ő kiállt, villantott, majd az ismerős gépkocsivezetőket a lakásukon felkeresve ajánlotta fel szolgálatait. Jelesül azt, hogy kapcsolatait felhasználva megpróbálja elsikálni a gyorshajtásért kiszabott büntetést.

Egészen elmés, nem igaz? Ám a java még csak most következik! Kovács Csaba a megszeppent sofőröket a rendőrségre is elkísérte, de nem engedte őket belépni az épületbe, arra hivatkozva, hogy az ügyben illetékesekkel személyesen és bizalmasan kell tárgyalnia. Ám minden alkalommal csak a kapusig jutott, ahol egy kellemes beszélgetés után az utcára lépve közölte embereivel: az ügyet elintézte, amiért ellenszolgáltatást persze elfogad. A megkönnyebbült sofőrök pedig fizettek.

Azt nem tudjuk, hogy Kovács úr szabott tarifákkal dolgozott-e, vagy a vezetőkre bízta a hálapénz mértékét. Csak annyit tudunk, hogy a Fidesznek ismét sikerült egy erkölcsileg feddhetetlen jelöltet találnia Bajára.

Ha Önt is átverte Kovács Csaba, írja meg történetét a bajabaja2x@gmail.com címre.

5 komment

Címkék: Baja Kovács Csaba

Köszöntő

2013.09.10. 09:46 CukrosHalászlé

Köszöntjük kedves olvasóinkat! Blogunk célja, hogy bemutassa a bajai fideszes kiskirályság működését, bepillantást nyújtson a helyi csákmáték hétköznapjaiba.

Baját sajnálatos módon évek óta saját uradalmának tekinti a bácsalmási csodacukrász, Zsigó Róbert polgármester. A jobb sorsra érdemes városban számos botrány fűződik az ő és sleppjének nevéhez. Ezekből válogatunk ezen az oldalon.

1 komment

Címkék: Baja Zsigó Róbert